Mijn lichaam mijn leven

'Ik wil graag nog een kind krijgen, maar ik durf het niet goed aan. Ik weet niet of mijn lichaam het aankan..'
'Het contact met mijn lichaam is sinds de bevalling ver te zoeken'
'Ik merk dat ik geen zin meer heb om te vrijen'
 
Jij en jouw bevalling
De bevalling is achter de rug maar is heel anders verlopen dan je had gedacht of gehoopt. Je hebt er dubbele gevoelens over: de vreugde om je kindje wordt overschaduwd door je gevoelens over de bevalling. Het was een heftige gebeurtenis waar je niet op voorbereid was. Het voelt ook allemaal onwerkelijk. Beslissingen werden buiten jou om genomen. Je voelde je een medisch geval in plaats van een volwassen vrouw met een eigen stem zich gezien  en gehoord voelt.

Je kunt niet aan je bevalling terugdenken zonder je gespannen te voelen. Misschien zijn deze klachten herkenbaar voor je:
-je kunt je moeilijk ontspannen
-je voelt je moe en teruggetrokken
-geen zin meer in vrijen
-angst om nog eens zwanger te worden
-gevoelens van schaamte, woede of teleurstelling

 De cursus
In de cursus Mijn lichaam, mijn leven
 staan we stil bij wat de bevalling voor jou werkelijk heeft betekend. Welke gevolgen heeft het voor je gehad, zowel voor je lichaam als je gevoel?

Door ruimte te creeren voor wat jij nodig hebt brengen we je lichaam en gevoel terug in haar natuurlijke balans, waardoor je weer steviger in je leven aanwezig bent. Het contact met je lichaam wordt hersteld door gerichte aandachtsoefeningen. Je ervaart meer energie, ontspanning en zelfvertrouwen. Dan kun je in overgave genieten van je zoon of dochter! 

voor wie
Vrouwen die weer volop willen leven.

waar en wanneer
op aanvraag

Inschrijven